Składniki:
10 średnich ziemniaków | |
50 g plastrów małego salami | |
50 g sera pleśniowego z niebieską pleśnią | |
pęczek szczypiorku | |
2 łyżki oliwy extra virgin | |
1 łyżeczka musztardy | |
1 łyżeczka octu winnego | |
1 ząbek czosnku | |
sól | |
pieprz |
10 średnich ziemniaków | |
50 g plastrów małego salami | |
50 g sera pleśniowego z niebieską pleśnią | |
pęczek szczypiorku | |
2 łyżki oliwy extra virgin | |
1 łyżeczka musztardy | |
1 łyżeczka octu winnego | |
1 ząbek czosnku | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: