Sałatka zielona z roszponką

Sałatka zielona z roszponką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata zielona

    głowka
  • roszponka

    kilka liści
  • pomidory suszone

    słoik
  • kukurydza

    0,5puszki
  • ogórek zielony

    3szt
  • cebula czerwona

    1szt
  • ser feta

    opakowanie
  • pietruszka zielona

  • Sos sałatkowy:

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Sałatka zielona z roszponką

Liście sałaty i roszponki oczyścić, rozdrobnić. Ogórki obrać i pokroić w grubszą kostkę. Pomidory pokroić w paski, cebulę w krążki. Natke posiekać. Ser pokroić w kostkę. Wymieszać wszystkie składniki, dodać kukurydzę i zalać sosem. Ponownie wymieszać, doprawić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

agata1722 28.01.2012 23:24
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat