Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ze szpinaku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1 opak
pestki słonecznika 1 opak
musztarda 3 lyzeczki
ocet winny 2 lyzeczki
miód wielokwiatowy 3 lyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ze szpinaku

Szpinak umyj i osusz. Pestki słonecznika spraż na patelni. Następnie przygotuj miseczkę i dodaj miód, musztardę i ocet winny. Szpinak przerwij na polowe i dodaj sprażone pestki słonecznika potem zalej to marynata i wymieszaj.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak