sałatka ze szpinakiem z truskawkami i migdałami

sałatka ze szpinakiem z truskawkami i migdałami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • migdały

    100 g
  • sok z pomarańczy

    do smaku
  • Sos sałatkowy:

    1 szt
  • oliwa

    70 g
  • szpinak

    300 g
  • ocet balsamiczny

    30 g
  • truskawki

    300 g
  • musztarda

    10 g
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

migdały upraż na suchej patelni,truskawki pokrój w cząstki,do miseczki włóż szpinak ,pokrojone truskawki, i migdały,przygotuj sos, wymieszaj go z oliwą oraz sokiem z pomarańczy i musztardą, sos wymieszaj z resztą składników na talerzu skrop octem balsamicznym

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

suzana

04.09.2011 14:10
szpinak świeży w listkach?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat