Sałatka z tuńczykiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    2 torebki
  • tuńczyk

    1 puszka
  • jajka

    3 szt
  • ogórki kiszone

    3 szt
  • majonez

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, kroimy w kostkę.
Ryż gotujemy do miękkości, studzimy.
Tuńczyka odsączamy z zalewy.
Ogórki kroimy w kostkę.
Wszystkie składniki wkładamy do miski, mieszamy z majonezem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat