Sałatka z tuńczyka i oliwek

Sałatka z tuńczyka i oliwek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 sztuka
  • oliwki czarne

    do smaku
  • pomidor

    4 sztuki
  • oliwa

    do smaku
  • cebula czerwona

    3 sztuki
  • feta

    2 sztuki
  • tuńczyk w sosie własnym

    2 opakowania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno siekamy. Ser feta, pomidorki kroimy w kostkę. Cebulę w paseczki. Oliwki na pół. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Doprawiamy do smaku i dodajemy tuńczyka. Ponownie mieszamy. Gotową skrapiamy oliwą. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wafelek2601

02.06.2013 19:38
Pyszna sałatka

Seba

28.04.2013 12:29
bardzo smaczna

RenataZ-et

27.04.2013 21:02
uwielbiam takie sałatki

caralajna

17.08.2012 08:41
pycha, lubię takie sałatki

Kate131

09.02.2012 09:28
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat