Składniki:
kapusta pekińska | 1/4 szt |
pieczarki | kilka szt |
orzechy włoskie | kilka szt |
oliwa | 1 łyżeczka |
musztarda | 1 łyzeczka |
sok z cytryny | 1 łyzka |
natka pietruszki | |
ocet balsamiczny | 1 łyzeczka |
sól | |
pieprz |
kapusta pekińska | 1/4 szt |
pieczarki | kilka szt |
orzechy włoskie | kilka szt |
oliwa | 1 łyżeczka |
musztarda | 1 łyzeczka |
sok z cytryny | 1 łyzka |
natka pietruszki | |
ocet balsamiczny | 1 łyzeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: