Składniki:
cebula | 80 g |
czerwona papryki | 2 |
natka pietruszki | 1 pęczek |
kukurydza konserwowa | 80 g |
sól | szczypta |
ogórki kiszone | 120 g |
kozi ser | 80 g |
marchewka | 1 |
ocet winny | 35 ml |
olej | 20 ml |
kapusta kiszona | 250 g |
cebula | 80 g |
czerwona papryki | 2 |
natka pietruszki | 1 pęczek |
kukurydza konserwowa | 80 g |
sól | szczypta |
ogórki kiszone | 120 g |
kozi ser | 80 g |
marchewka | 1 |
ocet winny | 35 ml |
olej | 20 ml |
kapusta kiszona | 250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: