Sałatka z selerem naciowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler naciowy

    2 łodygi
  • groszek konserwowy

    1 puszka
  • jaja

    4 szt
  • majonez tradycyjny

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
  • pieczarki

    100 g
  • masło klarowane

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy i kroimy w małą kostkę. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i dusimy pieczarki, gdy będą gotowe odsączamy. Jaja gotujemy na twardo i kroimy w małą kostkę. Selera po umyciu kroimy w plasterki ok 0,5 cm. Wszystko łączymy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i dodajemy majonez. Wszystko mieszamy i gotowe.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat