Sałatka z selera naciowego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler naciowy

    4 łodygi
  • marchewka

    1 sztuka
  • kapusta pekińska

    1/2 główki
  • ocet winny

    2 łyżki
  • oliwa

    2 łyżki
  • sos sojowy

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Selera, marchewkę kapustę pekińską umyć, marchewkę obrać. Selera i marchewkę pokroić w zapałkę, kapustę poszatkować. Warzywa wymieszać z sosem przygotowanym z octu winnego, oliwy, sosu sojowego, soli, cukru i ostrej papryki. Wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IKrakowianka 25.03.2013 21:01
bardzo fajna
Wafelek2601 09.02.2013 16:54
Bardzo dobra
ilka_86 16.01.2012 21:15
fajne połączenie
Barbara55 19.06.2011 17:14
lubię takie sałatki
kielcok1 26.05.2011 15:47
naciowy to mój ulubiony

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat