Sałatka z selera naciowego

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler naciowy

    2 sztuki
  • rzodkiewka

    2 pęczki
  • szczypiorek

    2 pęczki
  • paluszki krabowe

    8-10 sztuk
  • sól

    - -
  • kolendra cała

    - -
  • majonez

    4 łyżki
  • miód

    2 łyżki
  • sok z 1 cytryny

    - -
  • pieprz czarny mielony

    - -
  • cebula czerwona

    2 sztuki
  • serek homogenizowany

    2 (naturalny)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotować sos: połączyć wszystkie składniki, doprawić przyprawami Prymat i wymieszać.
Warzywa oczyścić opłukać i osączyć. Rzodkiewki pokroić w półplasterki. Szczypiorek posiekać. Cebule obrać i pokroić w piórka. Paluszki krabowe pokroić w plasterki. Połączyć wszystkie składniki, wymieszać, doprawić do smaku przyprawami Prymat i polać sosem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pani Domu 05.04.2017 11:58
ciekawy pomysł
Monika-twin 19.05.2012 17:26
Seler i paluszki krabowe... musi być pycha
Anna881 09.11.2011 20:23
kraby mnie odstraszyły . . .
Jaheira11 14.06.2011 23:15
muszę spróbować
marcia71 18.02.2011 23:24
może być niezłe
fasola 18.01.2011 22:47
jeszcze nie jadlem sałatki z selera naciowego ale moze warto sprobowac
Babciagramolka 04.01.2011 10:31
Musiała bym spróbować bo jakos nie przepadam za selerem naciowym
Barbara55 19.10.2010 14:58
nawet dobrze wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat