SAŁATKA Z RYŻEM TUŃCZYKIEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kukurudza

    1 PUSZKI
  • ser żółty

    20 DAG
  • FASOLKA CZERWON

    1 PUSZKA
  • szczypiorek

    1/2 PECZEK
  • majonez

    2 ŁYŻKI
  • ryż

    2 TOREBKI
  • sól i pieprz

    DO SMAKU
  • ogórek konserwowy

    5 SZTUK
  • tuńczyk w sosie własnym

    2 PUSZKA
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

RYŻ UGOTOWAĆ Z DODATKIEM KUCHARKA, SER ZETRZEC NA GRUBEJ TARCE LUB POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ. DODAĆ RESZTE SKŁĄDNIKÓW I DOBRZE WYMIESZAĆ. OGÓREK POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ. PRZYPRAWIĆ DO SMAKU

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat