Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Sałatka z ryżem i tuńczykiem

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż
3 woreczki
cebula
jajko
3
ketchup
majonez
3 łyżki
ogórki konserwowe
5
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżem i tuńczykiem

Ryż ugotować w osolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo, obrać, drobno pokroić. Ogórki i cebulę również drobno pokroić. Tuńczyka lekko odsączyć.

Układać warstwami:

1) Ryż, ketchup, cebula.

2) Ryż, jajka, posypać solą i pieprzem, ketchup, ogórki.

3) Ryż, majonez, tuńczyk.

4) Ryż, ketchup.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak