Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z roszponką i kurczakiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszponka 40 gram
filet z kurczaka 200 gram
pomidor 1 szt
fasolka szparagowa 10 szt
oliwa 1-2 łyżki
sól do smaku
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z roszponką i kurczakiem

Mięso pokroić na kawałki, posypać przyprawą do kurczaka i odstawić na kilka minut. Następnie usmażyć na rozgrzanym oleju. Fasolkę ugotować w osolonej wodzie. Roszponkę umyć, wyłożyć na talerz. Ułożyć pokrojonego na cząstki pomidora oraz fasolkę. Oprószyć warzywa solą i pieprzem ziołowym. Na środek wyłożyć kurczaka. Skropić całość oliwą z oliwek.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 08.02.2014 15:40
pyszna sałatka
Janina 07.02.2014 14:08
Smaczna sałatka;)
Jadwiga/Jaga85 07.02.2014 13:58
Super sałatka!!
gosia561 07.02.2014 13:27
pięknie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak