Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z puszek z ryżem i szynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 150 g
ryż brązowy 100 g
groszek 1 puszka
kukurydza 1 puszka
majonez 3 łyżki
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z puszek z ryżem i szynką

1. Ryż gotujemy wg przepisu.
2. Kukurydzę, groszek i czerwoną fasolę odsączamy z zalewy.
3. Szynkę kroimy w kostkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hahanka 22.11.2012 19:07
Przepis mi się dodał przed jego zakończeniem opisu. Ostatni punkt: 4. Wszystkie składniki mieszamy razem z majonezem. Smacznego!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak