Sałatka z pieczeni rzymskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczeń rzymska

    20 dag
  • majonez

    4 łyżki
  • ogórki

    6-8 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Sałatka z pieczeni rzymskiej foto
1,pieczeń rzymską kroimy na cieniutkie paseczki
Krok 2 - Sałatka z pieczeni rzymskiej foto
2, ogórki kiszone ścieramy na tarce na grubych oczkach i zostawiamy na sitku tak aby pozbyć się nadmiaru wody.
Krok 3 - Sałatka z pieczeni rzymskiej foto
3, wszystkie składniki mieszamy ze sobą
Krok 4 - Sałatka z pieczeni rzymskiej foto
można również jeść jako pasta do kanapek.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 18.09.2015 14:20
Dobra sałatka.
NatalkaC 02.09.2013 19:32
o matko tego się nie da jeść
Silver Teaspoon 02.02.2013 08:54
ciekawa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat