Sałatka z pieczarek marynowanych

Sałatka z pieczarek marynowanych

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki marynowane

    1 l
  • groszek konserwowy

    1 puszka
  • majonez

    5 łyżek
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • cukier

    do smaku
  • jajko ugotowane na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Sałatka z pieczarek marynowanych

Jajka pokroić w kostkę, dodać odsączony groszek z puszki, majonez i pieczarki pokrojone w plasterki. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Podawać z pieczywem i wędliną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

cebula333 06.01.2014 23:04
rewelacja super
Katarzyna59 06.08.2013 09:49
bardzo smaczna sałatka
Justa32 13.01.2013 10:21
smaczna mniam!!!!
olkaaa 11.07.2012 08:21
ciekawy pomysł
m1monika 07.10.2011 16:05
pyszna
Monika193
Monika193 14.11.2010 17:16
uwielbiam sałatki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat