Sałatka z pekińskiej i awokado z sosem balsamicznym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1/2 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • awokado

    2 szt
  • sos balsamiczny

  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińska myjemy i kroimy w paseczki. Paprykę czerwona myjemy usuwamy pestki i kroimy w paseczki. Paseczki papryki dodajemy do sałatki. Awokado obieramy , usuwamy pestkę i kroimy w paseczki. Sałatkę solimy , doprawiamy pieprzem kolorowym. Całość polewamy sosem balsamicznym i podajemy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat