Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Sałatka z pekińskiej i awokado z sosem balsamicznym

5.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
1/2 szt
papryka czerwona
1 szt
awokado
2 szt
sos balsamiczny
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pekińskiej i awokado z sosem balsamicznym

Kapustę pekińska myjemy i kroimy w paseczki. Paprykę czerwona myjemy usuwamy pestki i kroimy w paseczki. Paseczki papryki dodajemy do sałatki. Awokado obieramy , usuwamy pestkę i kroimy w paseczki. Sałatkę solimy , doprawiamy pieprzem kolorowym. Całość polewamy sosem balsamicznym i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak