Sałatka z papryką i czerwoną kapustą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółta papryka

    1 sztuk
  • małe pomidorki

    kilka sztuk
  • natka

    3-4 gałązki
  • gotowy sos sałatkowy

  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • kapusta czerwona

    1/2 głowki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkuj albo pokrój na bardzo cienkie paseczki. Paprykę umyj, osusz, usuń gniazda nasienne i pokrój w plasterki. Pomidory sparz wrzątkiem, usuń z nich skórkę , podziel na ćwiartki. Przygotuj sos wg przepisu na opakowaniu. Wymieszaj składniki, zalej sosom.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat