Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z papryką czerwoną, zieloną, żółtą i z pomidorkami koktajlowymi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidorki koktajlowe 0.5 kg
papryka czerwona 1 sztuka
papryka żółta 1 sztuka
ser feta 1 kostka
pieczarki marynowane 1 słoik
papryka zielona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z papryką czerwoną, zieloną, żółtą i z pomidorkami koktajlowymi

Pomidorki i papryki umyłam. Pomidorki poprzecinałam na pół i wrzuciłam do miski. Paprykę wyczyściłam z gniazd i pokroiłam na większą kostkę. Pieczarki odcedziłam i pokroiłam na połówki. Ser feta pokroiłam w kostkę. Wszystko wymieszałam po czym dodałam sos pomieszany z trzema łyżkami jogurtu naturalnego, i ponownie pomieszałam.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 06.04.2013 09:36
ładnie wygląda pewnie jest smaczna
Roksana1 21.09.2012 15:19
mniam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak