sałatka z owczym serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser owczy

    15 dag
  • fasola szparagowa

    20 dag
  • pomidor

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • czosnek

    2 ząbki
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    1/2 łyżki
  • oliwa

    4 łyżki
  • sok z cytryny

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

fasolkę pokroić na kawałki gotować 15minut cebulę podzielić na cząstki rozdrobnić owczy ser pomidory podzielić na ćwiartki usunąć środki miąższ pokroić na drobno sok z cytryny rozetrzeć z solą i pieprzem ziołami i posiekanym czosnkiem i oliwą wymieszać składniki z przygotowanym sosem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat