Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Salatka z makreli po wenecku I

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba wędzona
500 g
majonez
100 g
śmietana
3 łyżki
cebula
2 szt
pomidor
1 szt
kapary
20 g
Sklep Prymat
natka pietruszki
w/g uznania
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
ser żółty
100 (twardy)

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka z makreli po wenecku I

Makrelę obrać ze skóry i ości,pomidory sparzyć,obrać ze skórki,cebulę obrać,opłukać,pokroić w kostkę razem z serem,pomidorami i rybami,wymieszać z majonezem,śmietaną i posiekaną natką pietruszki oraz opłukanymi kaparami,doprawić,ułożyć w szklanej salaterce i udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rogalik 10.01.2012 21:52
dobra
irenka 15.12.2011 21:45
super
AgaS10 15.12.2011 06:52
fajna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak