Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kukurydzy i rzodkiewek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza 1 puszka
rzodkiewki pęczek 1 szt
ser żółty 20 dag
jabłka 2 szt
cebula 1 szt
jogurt naturalny 2 łyżki
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kukurydzy i rzodkiewek

Kukurydzę odsączyć na sicie. Cebulę pokroić w kostkę, ser żółty również pokroić w kostkę. Jabłka obrać ze skórki, wykroić gniazda i pokroić w kostkę, skropić je sokiem z cytryny. Rzodkiewki umyć, oczyścić i pokroić w plasterki. Wszystkie składniki sałatki połączyć razem, doprawić solą oraz pieprzem. Ułożyć np na liściu sałaty i polać połączonym majonezem z jogurtem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 05.01.2013 21:51
bardzo apetyczna
Wiesława1 05.01.2013 21:30
super
kasiaw 05.01.2013 21:20
pyszna
Simeo 05.01.2013 21:17
apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak