Składniki:
kapusta | młoda 1/2 główki |
kiełki rzodkiewki | 30 g |
szczypiorek | 1/3 pęczka |
winogrona | rodzynkowe 30 sztuk |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżeczki |
kapusta | młoda 1/2 główki |
kiełki rzodkiewki | 30 g |
szczypiorek | 1/3 pęczka |
winogrona | rodzynkowe 30 sztuk |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: