Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej z żółtą papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 główki małej
żółta papryka 1 sztuka
rzodkiewka 4 sztuki
cebula 1 sztuka
śmietana 18 proc 4 łyżki
cukier 1 łyżeczka
sól
ocet winny 1 łyżeczka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej z żółtą papryką

Pekińską posiekać w drobniejsze kawałki, cebulkę i paprykę pokroić w kostkę, a rzodkiewkę w plasterki. Zrobić sos ze śmietany, maggi, octu, soli, pieprzu, cukru i papryki słodkiej. Wymieszać wszystko razem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja25 23.12.2012 13:39
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak