Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej i tuńczyka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Lista składników

kapusta pekińska 5 liści
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
mandarynka 3 sztuki
orzechy włoskie 3 sztuki
jabłko 1 sztuka

sos

oliwa 3 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej i tuńczyka

Liście kapusty bez białych część kroimy w paski.
Tuńczyka odsączamy z sosu.
Mandarynki obieramy i dzielimy na cząstki.
Jabłko obieramy i kroimy w cienkie słupki.
Wszystkie składniki mieszamy , doprawiamy do smaku i dodajemy majonez lub sos z wymieszanych składników na sos.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiktoria29 29.05.2017 16:44
dziękuję....
Wiktoria29 29.05.2017 16:44
dziękuję....
jan_mag 25.05.2017 15:38
Ciekawe połączenie
KORAL 25.05.2017 15:36
Fajny miszmasz :)
Wiktoria29 25.05.2017 10:53
dziękuję....
Bernadeta1 24.05.2017 21:25
takiej nie robiłam ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak