Składniki:
kapusta pekińska | 1 szt |
ser żółty starty | 15 dag |
szynka | 15 dag |
papryka czerwona | 1 strąk |
ogórek kiszony | 1-2 szt |
kiełki sojowe | 1 op |
oliwa | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
majonez | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
kapusta pekińska | 1 szt |
ser żółty starty | 15 dag |
szynka | 15 dag |
papryka czerwona | 1 strąk |
ogórek kiszony | 1-2 szt |
kiełki sojowe | 1 op |
oliwa | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
majonez | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: