Sałątka z kapusty kiszonej i buraczków marynowanych - do obiadu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1/2 kg
  • buraczki marynowane

    1 średni słoik
  • cebula

    1 duża
  • olej

    2-3 łyżki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę odcisnąć, pokroić aby się nie supłała. Buraczki starkować na tarce o grubych oczkach. Cebulę drobniutko posiekać. Wszystko połączyć, zalać olejem, doprawićsolą i pieprzem. Podawać do drugiego dania.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela20 20.12.2011 21:12
ciekawy pomysł :)
Allice 14.12.2011 11:31
pyszna :)
novita23 30.01.2011 19:35
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat