Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapustą, pieczarkami i dresingiem jogurtowym
Na talerzach układać sałatę, na niej plasterki ogórka i krążki cebuli. Na wierzchu ułożyć kawałki pieczarek oraz po łyżce dressingu jogurtowego.
kapusta | 1/2 główki |
cebula czerwona | 1 szt |
ogórek | 1 szt |
pieczarki | 10-15 szt |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
jogurt grecki | 200 ml |
przyprawa gyros | |
pesto | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: