Sałatka z kalafiora i jajek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    1
  • pomidor

  • papryka

    1
  • natka pietruszki

  • soku z cytryny

    1 łyżeczka
  • oliwy

    1 łyżeczka
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowanego kalafiora podzielić na różyczki. Połączyć z pokrojonym pomidorem, papryką i podzielonym na cząstki jajkiem. Posolić, delikatnie wymieszać, skropić sokiem z cytryny i oliwą, posypać natką, schłodzić.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat