Składniki:
groszek konserwowy | 5-6 łyżek |
żółta papryka | 1 strąk |
natka pietruszki | |
majonez | 2 łyżki |
kwaśna śmietana | 2 i 1/2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
indyk | 20 dag |
papryka czerwona | 1 strąk |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
groszek konserwowy | 5-6 łyżek |
żółta papryka | 1 strąk |
natka pietruszki | |
majonez | 2 łyżki |
kwaśna śmietana | 2 i 1/2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
indyk | 20 dag |
papryka czerwona | 1 strąk |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: