Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fetą i oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 1 sztuka
ser feta 1/2 opakowania
ogórek
oliwki zielone
kiełki rzodkiewki
kapusta pekińska
papryka żółta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fetą i oliwkami

Kapustę pekińską 2-3 liście kroimy w paski. Pomidora kroimy na ćwiartki. Ogórka kroimy w plasterki, fetę w kostkę. Paprykę żółtą kroimy w paski. Do całości wrzucamy kilka oliwek zielonych faszerowanych papryką. Wszystko obsypujemy kiełkami rzodkiewki. Mieszamy. Nie musimy przyprawiać, ponieważ feta nada słonawy smak.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak