Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną papryką i natką pietruszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
por 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
ogórek konserwowy 4 sztuki
natka pietruszki 1/4 pęczka
majonez 2 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną papryką i natką pietruszki

Pokrojony w kostkę por sparzyć wrzątkiem. Ogórki pokroić w kostkę i osączyć. Natkę posiekać. Jajka oraz paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 06.03.2015 22:25
ładnie podane
Milka100 05.03.2015 10:44
pyszna sałatka:)
as28 05.03.2015 10:20
fajna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak