Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
jajko
4 szt -
fasola czerwona z puszki
1 op -
kukurydza w puszce
1 op -
ser żółty
150 g -
ogórki kiszone
4 szt -
pietruszka zielona
1 łyżka -
seler konserwowy
1 słoik -
majonez tradycyjny
4 łyżki -
jogurt naturalny
1,5 łyżki -
Pieprz czarny mielony Prymat
Sposób przygotowania
Z selera odlać zalewę.
Fasolkę i kukurydze opłukać pod zimną wodą na sitku.
W misce wymieszać fasolkę, kukurydzę, selera, pokrojone jajka, ser żółty i ogórki.
Wymieszać z majonezem i jogurtem, pokrojoną natką i pieprzem do smaku.
Komentarze (4)
Nie masz konta? Zarejestruj się