Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
ogórek 1 szt
fasola czerwona z puszki 1 szt
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolą

Kapustę pokroić na mniejsze kawałki, przełożyć do miski. Ogórka pokroić w ćwiartki, fasolę odsączyć z zalewy, jajka pokroić w ćwiartki. Składniki przełożyć do miski. Sos przygotować według przepisu na opakowaniu. Polać sałatkę. Przed podaniem schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Granita 28.05.2013 11:22
uwielbiam kombinacje z czerwoną fasolą
Natalia/tubisiek 11.01.2013 17:01
smaczna i zdrowa :)
olkaaa 05.01.2013 10:10
chętnie spróbuję
kate.500 19.12.2012 14:57
pycha
smakoszek 01.11.2012 10:47
też taką lubię?)
alaaa 30.09.2012 18:39
lubię takie mixy,,,
barbara11561 23.09.2012 10:08
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak