Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z chrupiącym boczkiem, czerwoną fasolą i jajkiem
Kroki postępowania
Smacznego :)
boczek | 150-200 gram |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
sałata masłowa | 1/2 główki |
cebula | 1/2 szt |
pomidor | 1 szt |
jajko | 2 szt |
jogurt naturalny | 200 gram |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
sól do smaku | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: