Składniki:
buraki czerwone | 100 g |
jabłko kwaśne | 100 g |
olej rzepakowy | 1,5 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
buraki czerwone | 100 g |
jabłko kwaśne | 100 g |
olej rzepakowy | 1,5 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: