Składniki:
kapusta pekińska | 1/4 sztuki |
olej rzepakowy | 1 - 2 łyżki |
czosnek | 1 mały ząbek |
cebula czerwona | 2 plasterki |
sól i pieprz | |
cukier | szczypta |
ocet balsamiczny | 2 - 3 krople |
fasola biała z puszki | 1/2 puszki |
kapusta pekińska | 1/4 sztuki |
olej rzepakowy | 1 - 2 łyżki |
czosnek | 1 mały ząbek |
cebula czerwona | 2 plasterki |
sól i pieprz | |
cukier | szczypta |
ocet balsamiczny | 2 - 3 krople |
fasola biała z puszki | 1/2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: