Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z bekonem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 3 szt
bekon 8-10 plastrów
kukurydza w puszce 3-4 łyżki
natka pietruszki 2 łyżki
majonez 3-4 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z bekonem

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę.
Plastry bekonu pieczemy w piekarniku, ostudzone kroimy w kosteczkę.
Natkę pietruszki drobno siekamy.
Jajka mieszamy z bekonem, natka pietruszki, kukurydzą i majonezem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 22.10.2015 18:49
bardzo ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak