Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka tuńczykowa z rzodkiewką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
por (biała część) 1 szt
cebula czerwona 1 szt
ogórek zielony 1 szt
papryka czerwona 1 szt
szczypior

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka tuńczykowa z rzodkiewką

Cebulę czerwona obieramy i siekamy drobno. Pora myjemy i białą część kroimy w plasterki . Rzodkiewki myjemy i kroimy w kosteczkę . Ogórka zielonego myjemy dobrze i kroimy drobno. Składniki mieszamy . Dodajemy tuńczyka z puszki.Mieszamy . Doprawiamy pieprzem kolorowym i papryką słodką .Jeszcze raz mieszamy . Dodajemy pokrojony szczypior.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 19.10.2012 19:59
mniam
Rafał10 19.10.2012 18:21
bardzo apetycznie wyglada
Anna133 19.10.2012 18:17
lubię takei sałatki :)
Konczi 19.10.2012 15:29
wygląda ładnie .. kolorowo
Kekerboom 19.10.2012 13:37
super
Betka 19.10.2012 13:00
fajne połaczenie;)
Miki 19.10.2012 11:28
super
Miki 19.10.2012 11:28
super
Piotr-21 19.10.2012 11:28
fajna
Miki 19.10.2012 11:28
super
iwa643 19.10.2012 06:53
POLECAM

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak