Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka szpinakowa z wątróbką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 120 g
wątróbka drobiowa 4 szt
pomidory suszone Smak 0,5 słoika
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka szpinakowa z wątróbką

Liście szpinaku przebieramy, płuczemy i suszymy. Przekładamy do miski.

Wątróbkę podsmażamy na odrobinie oleju z suszonych pomidorów z dwóch stron, by dobrze się ścięła i odstawiamy do wystygnięcia.

Kroimy w plasterki i dodajemy do szpinaku razem z pokrojonymi w paseczki suszonymi pomidorami.

Polewamy dwoma łyżkami oleju z pomidorów, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Diana Rusiłowicz 16.09.2016 01:00
Takiej jeszcze nie jadłam... Brzmi zachęcająco.
Stenka 03.06.2016 16:22
ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak