Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka szpinakowa z paluszkami krabowymi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

nitki chilli 1 łyżeczka
szpinak 1 garść
maliny świeże 2 łyżki
olej rzepakowy 1 łyżka
paluszki krabowe 4 szt
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka szpinakowa z paluszkami krabowymi

Szpinak świeży myjemy osuszamy i układamy na talerzach. Paluszki krabowe kroimy w kostkę i dodajemy do sałatki. Posypujemy świeżymi malinami. Całość doprawiamy sola , pieprzem i posypujemy nitkami chilli. Na koniec polewamy dobrej jakości olejem rzepakowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Budynka 07.03.2013 12:31
bardzo fajne i wykwintne danie
meg1984 07.03.2013 12:20
krabów jeszcze nie jadłam
agnieszka214 07.03.2013 12:05
bardzo fajnie wyglada mogłabym sie skusić
Aleksandra/Olcia 07.03.2013 12:03
wygląda super smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak