Składniki:
liście szpinaku | 2 garście |
jagody | 1,5 szklanki |
gruszka | 1 szt |
ser gorgonzola | 10 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sos | |
ocet balsamiczny | 0,3 szklanki |
miód płynny | 2 łyżki |
orzechy włoskie | 5 szt |
liście szpinaku | 2 garście |
jagody | 1,5 szklanki |
gruszka | 1 szt |
ser gorgonzola | 10 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sos | |
ocet balsamiczny | 0,3 szklanki |
miód płynny | 2 łyżki |
orzechy włoskie | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: