Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka śniadaniowa wiosenna

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 5-6 szt.
ogórek zielony długi
serek wiejski 300 g
kiełki rzeżuchy garść
szczypiorek do smaku
Sól ziołowa jodowana Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śniadaniowa wiosenna

Jajka pokroić w kosteczkę kratką do sałatek.
Pokroić szczypiorek, opłukać kiełki rzeżuchy.
Ogórka umyć, osuszyć i pokroić w słupki ze skórką lub bez.
Do jajek dodać serek wiejski, ogórka i zieleninę - doprawić solą i pieprzem, wymieszać z majonezem.
Sałatkę posypać rzeżuchą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 27.11.2015 09:25
Bardzo ją wszyscy lubimy :)
mileneczka5 26.11.2015 19:45
smakowita sałatka:)
gosia1988 26.11.2015 18:49
fajna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak