SAŁATKA RYŻOWA Z PIECZARKAMI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka czerwona

    2 SZTUKI
  • pomidory

    2 SZTUKI
  • groszek konserwowy

    1/2 SZKLANKI
  • cebula

    1 SZTUKA
  • pieczarki

    15 DKG
  • olej

    3 ŁYŻKI
  • ryż

    1 (ugotowany na sypko)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rozgrzać olej, podsmażyć cebulę, paprykę, dusić pieczarki.
Pod koniec duszenia dodać pomidory.
Jak wystygnie wymieszać z ryżem i groszkiem, doprawić do smaku pieprzem i solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 22.12.2016 21:18
pyszna sałatka
Seba 22.10.2014 16:50
bardzo dobra
Jodaj 07.03.2014 20:12
pyszna sałatka pyyyszna :)
margaret 12.02.2014 16:47
lubię taką sałatkę:)
karolina1869 20.12.2013 14:33
ciekawa sqałataka
Kasia36 26.06.2013 21:55
Pyszny przepis
Halina14 18.06.2013 08:11
fajny przepis na sałatkę
Beata23 31.05.2013 08:51
dobra sałatka
Ewelina38 05.01.2013 18:13
smacznie się zapowiada :)
Ewa6274879 20.10.2012 12:54
smaczna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat