Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z awokado i kiełkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 szklanka
awokado 2 szt
kiełki brokuła
paluszki krabowe 4 szt
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz biały mielony Prymat
sok z cytryny
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z awokado i kiełkami

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu.Po ugotowaniu studzimy ryż .Awokado myjemy obieramy wyciągamy pestkę i miksujemy z odrobiną cytryny . Zmiksowane awokado dodajemy do ryżu .Mieszamy . Doprawiamy solą czosnkową pieprzem do smaku .Paluszki krabowe kroimy w kosteczkę .Składniki mieszamy .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Wykładamy sałatkę na talerz .Ozdabiamy kiełkami brokuła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 10.11.2012 00:49
ładnie wygląda
Iwka 09.11.2012 15:47
fajna propozycja
Adam/ZUB3R 09.11.2012 11:39
super
Pietruszka 09.11.2012 11:14
wygląda bardzo smacznie
Pietruszka 09.11.2012 11:14
wygląda bardzo smacznie
Pietruszka 09.11.2012 11:14
wygląda bardzo smacznie
Pietruszka 09.11.2012 11:12
wygląda bardzo smacznie
cukiereczek 09.11.2012 10:36
apetyczne
iwa643 09.11.2012 10:31
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak