sałatka ryż i tuńczyk

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    2 torebki
  • kukurydza w puszce

    1 puszka
  • majonez

    2 łyżki
  • musztarda stołowa

    1 łyżka
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

gotujemy ryż, odcedzamy tuńczyka i kukurydzę, ugotowany ryż mieszamy z tuńczykiem i kukurydzą oraz majonezem i musztardą, szybka pyszna sałatka gotowa!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat