sałatka po żydowsku

sałatka po żydowsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

  • seler

  • marchew

  • cebula

  • ziele angielskie

  • Gorczyca biała cała Prymat

  • koper

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania sałatka po żydowsku

wszytko razem kroimy w plasterki mieszamy i wkładamy do słoików i zalewamy zalewą. Zalewa: woda 2,5 szkl, ocet 1,2 szkl, cukier 3,4 szkl. sól 1 łyzeczka pasteryzować 3 min. Proporcje wg uznania

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

agnieszka214 16.10.2012 11:17
bardzo fajna
Kaja35 04.10.2012 12:53
super
Pani Domu 23.06.2012 22:07
mniam...../..
Pani Domu 23.06.2012 22:07
mniam...../..
monika154 20.10.2011 10:58
świetna
traktorek 19.04.2011 20:55
warte wypróbowania
artur7 13.04.2011 07:17
przepraszam gotuję do 13 min
artur7 12.04.2011 15:29
dodałęm jedną czerwoną paprykę do koloru

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat