Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pieczarkowo-jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki kilka średnich sztuk
groszek 1 puszka
szczypiorek usiekany 1 pęczek
jogurt naturalny 2 łyżki
majonez kilka łyżek
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pieczarkowo-jajeczna

Pieczarki umyj, obierz jeśli trzeba, drobno pokrój. Oparz gorącą wodą przez krótką chwilę. Odsącz.

Jajka pokrój.

Wymieszaj groszek, jajka, pieczarki i szczypiorek.

Sos:

Wymieszaj majonez z dwiema łyżkami jogurtu, dodaj sól ziołową i pieprz ziołowy.

Wymieszaj sos z sałatką.

Smacznego ! :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 29.01.2013 09:51
ciekawa kompozycja
Bernadeta1 27.01.2013 10:04
bardzo smaczna
pestka 22.01.2013 20:11
tak pieczarek nie robiłam, ale musi być dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak