Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pieczarkowa z fasolą

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
fasola czerwona z puszki 1 puszka
por 1/2 szt
jajko 4 szt
majonez 2-3 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pieczarkowa z fasolą

Pieczarki pokroić i odgotować w osolonej wodzie. Odcedzić ostudzić i odcisnąć. Jajka ugotować na twardo i zetrzeć na grubym oczku. Pieczarki wymieszać jajkiem, osączoną fasolą i posiekanym porem. Składniki sałatki wymieszać z majonezem, musztardą i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sliwka 20.01.2016 10:24
Pyszna, takie smaki polecam;))
Róża1 20.01.2016 10:12
bardzo smaczna
Motorek 20.01.2016 08:58
fajny pomysł
pestka 20.01.2016 00:37
bardzo smaczna
JulkaTomeczek 20.01.2016 00:32
Ciekawa sałatka
gusia1000 20.01.2016 00:19
Zjadłabym taką.
misia53 19.01.2016 22:15
sałatka niecodzienna , spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak